Sneeuw en ijspret!

Het was een koude dag vandaag met ijsbloemen op het raam van de keuken, maar door alle sneeuw die er afgelopen week gevallen was ook een hele leuke dag! We hebben met elkaar een poging gedaan een iglo te bouwen, helaas lukte dat niet met deze sneeuw. Daarna hebben we voorzichtig op het ijs gestaan, met sneeuwballen gegooid en onszelf buiten heerlijk vermaakt. De grote jongens zijn na het klussen nog even gaan zeilen, brrr! Komende week gaat het helaas weer dooien, dus schaatsen bij de club gaat niet meer lukken. Volgende week begint de voorjaarsvakantie, maar dan gaan de clubmiddagen gewoon door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: