Ballenzooi!

Vandaag mocht er voor het eerst sinds de kerstvakantie weer een echte clubmiddag zijn. Wel is het advies de activiteiten zoveel mogelijk buiten te laten plaatsvinden. Daarom hebben we gistermiddag een heleboel bal-, tik- en renspelletjes gedaan buiten. Een van de spelletjes was ‘ballenzooi’, elk team moet proberen door het gooien van ballen een kleine bal in het vak van de tegenstander te krijgen. Door alle activiteit bleven we lekker warm, want de wind was behoorlijk koud. Na bijna 2 uur buiten hebben we onszelf opgewarmd met warme chocolademelk. Volgende week een bijzondere activiteit: zeilen beschilderen in samenwerking met de stichting Sail a Future! En wellicht kunnen we dan ook nog met de sneeuw spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: