Sneeuw!

Omdat we graag alle leden weer een keer wilden zien hebben we vandaag afgesproken in het Amsterdamse Bos. De junioren hebben daar, onder beperkte leiding, een aantal renspellen gedaan. Op deze manier konden we toch iets met elkaar doen, binnen de geldende regels. Het was fris, en tijdens het spelen begon het ook nog te sneeuwen! We hebben Levend Stratego gespeeld en een aantal balspellen gedaan. Het was leuk om veel kinderen weer even te zien, wellicht volgende week weer. Helaas bleef het bij het clubhuis erg stil, maar wel mooi wit ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: