Lockdownactiviteiten

Helaas kunnen sinds half december de opkomsten niet doorgaan in verband met de corona-maatregelen. Dat betekent dat er naast de reeds geplande sluiting tijdens de kerstvakantie, al twee zaterdagen weinig geluid en beweging was op de club. Een paar trouwe leden zijn wel met allerlei klussen bezig waar we normaal niet aan toekomen (uiteraard binnen wat wel kan en mag). Zo is onze flipperkast weer in gebruik genomen na een grondige revisie. Vandaag hebben we geëxperimenteerd met het keren van vletten in de loods zodat we ook de onderkant van de vletten binnen kunnen doen. Ondertussen hebben andere leden activiteiten online bedacht om toch contact te houden met de junioren. Ook al hebben we allerlei klussen gedaan, we hopen dat we snel weer met onze leden aan de slag kunnen. Meer mensen is toch meer vreugd ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: