Sinterkerstlunch

Vanmiddag hebben we het kalenderjaar voor de junioren afgesloten met een Sinterkerstlunch. We hebben gesmikkeld van pepernoten en kerstbrood, en nog veel meer. Na de lunch heeft de Wilde Vaart in hoog tempo het lokaal weer omgebouwd zodat we een film konden kijken. Na afloop van de film bij een kampvuur een marshmallow geroosterd en daarmee was de middag afgelopen. Het was supergezellig! Op 2 januari starten we weer met iedereen. Fijne dagen alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: