Voorbereidingen

Vandaag waren er maar weinig kinderen omdat er veel families Sinterklaas aan het vieren zijn natuurlijk. Met de kinderen die er waren hebben we het hoofdlokaal voorbereid voor volgende week en hebben we de Stealin naar binnen gebracht. De laatste vlet blijft voorlopig in het water, als we zin hebben kunnen we dan ook in de winter nog even zeilen. Als er vorst komt, zal ook deze vlet uit het water gehaald worden. Gedurende de middag hebben we ook nog het brandstoffilter uit de Naessy gehaald. Tijdens de laatste vaart is die stuk gegaan, na het demonteren zal het filter vervangen worden voor een eenvoudiger exemplaar. Al met al een productieve middag waar we nu lekker rozig op kunnen terugkijken .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: