Spelletjescircuit

Zoals vorige week al aangekondigd, hebben we vandaag allerlei spellen gespeeld. De groep junioren hebben we in verschillende teams verdeeld. Elk team heeft vier spellen gespeeld. Er waren twee spellen te spelen in het hoofdlokaal en twee in het sportlokaal. Hierdoor lukte het goed om elk spelletje uit te leggen en te spelen. Doordat alle spelen niet al te lang duurde, was er voldoende afwisseling en kon iedereen voldoende concentratie vasthouden. Lang niet alle spellen die meegenomen waren zijn gespeeld, deze winter gaan we vast nog een keer zo’n middag doen en dan spelen we weer andere spellen. Na het spelen van de spelletjes hebben we lekker even vrij gespeeld en ook nog in recordtempo de Stealin uit het water gehaald!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: