Pokémon ;-)

Vandaag hebben we, ondanks het wat grijze weer, gezeild met de vletten die nog in het water liggen. Het laatste uur van de clubmiddag mochten de kinderen ‘vrij spelen’. En dat viel in goede aarde, er werd heerlijk buiten gerend en gevoetbald. Een paar kinderen, die de hele dag eigenlijk al Pokémon Go wilden spelen, hebben zich terug getrokken op een rustige plek om dat te spelen. Hiermee hadden we meteen een idee voor volgende week: bordspellen spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: