Relaxte middag

Het was geen vrolijk weer vandaag: regen, regen en nog eens regen. We hadden allemaal niet zo’n zin om naar buiten te gaan, dus hebben we gekozen voor wat activiteiten binnen en een rustig programma. We zijn begonnen met een circuit van drie activiteiten: een quiz over zeiltheorie (dezelfde als vorige week, de meeste kinderen hebben deze nog niet gespeeld), oefenen met het maken van knopen en wat houtwerk schuren van de Fly Tour. De Fly Tour is dit seizoen niet in het water geweest om diverse redenen. We willen nu proberen de Fly Tour klaar te hebben voor we beginnen met het winteronderhoud van de vletten. Na het circuitje hebben we het hoofdlokaal een beetje verbouwd en met elkaar heerlijk een film gekeken. Volgende week waarschijnlijk weer het water op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: