Allerlei

Vandaag was een veel mooiere dag dan van tevoren gedacht. De zon scheen, er stond een rustig windje dus perfect om met de vletten het water op te gaan. Niet iedereen ging vandaag het water op. Met de kinderen die aan land bleven, hebben we allerlei verschillende activiteiten gedaan. We zijn begonnen met het spelen van een quiz over de theorie die we de afgelopen weken langs hebben horen komen. Daarna hebben we knopen geoefend. De middag hebben we afgesloten met het maken van vuurtjes. Toen de vletten terug waren, was er nog een verrassing: een extra bootje! Gedoneerd door een oud scout. Volgende week wordt het bootje te water gelaten en zal er mee gezeild worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: