Meer dan 1000 stuks!

Vandaag hebben we meegedaan met World Clean Up Day. In teams van steeds 5 kinderen en 1 begeleider hebben we vanaf de club tot en met de Schinkeleilanden zwerfvuil verzameld. En eigenlijk schrokken we wel van wat we tegenkwamen. Veel plastic, blikjes en sigarettenpeuken, maar ook kinderspenen, een sok, kranten, een deurmat enzovoort. Bij elkaar hebben we meer dan 1000 items verzameld!

Na het verzamelen van zwerfvuil was iedereen al lekker moe. Daarom mocht na de limonade met een koekje iedereen lekker doen waar hij/zij zin in had. Dus er werd gesprongen op de trampolines, een vuurtje gemaakt van al het droge tuinafval en strips gelezen op de juniorenzolder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: