Zeiltheorie

Een lekker windje vandaag dus een mooi moment om de kids nog wat zeiltermen te leren. Vorige week hebben we de koersen behandeld. Niet alle junioren waren toen aanwezig, dus dat stukje hebben we vandaag even herhaald. Vervolgens hebben we uitgelegd wat de loef- en de lijzijde van de boot is en wat hoger en lager wal is. Na de uitleg zijn we met elkaar naar buiten gegaan en hebben we gekeken wat we van al deze termen in de praktijk herkennen. De kinderen kwamen blij terug en vertelden wat ze nu allemaal al kunnen op een vlet! Volgende week een mini kampje. Dan wordt er niet gezeild maar gaan we proberen de omgeving van het clubgebouw zwerfvuilvrij te maken in het kader van World Clean Up Day.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: