Koersen

Vorige week hebben de kids uitleg gekregen over ‘overstag gaan’ en ‘gijpen’. Vandaag hebben we hun kennis over het zeilen weer een beetje aangevuld met een korte les over koersen. Deze kennis werd vervolgens in de praktijk gebracht, net als vorige week. Af en toe werd op het water gevraagd welke koers op dat moment gevaren werd.

Na het zeilen hebben de kinderen lekker vrij gespeeld en heeft de rest het gebouw een beetje opgeruimd.

Over twee weken (18 op 19 september) houden we een mini kampje. De kinderen slapen van vrijdag op zaterdag op de club en op zaterdag gaan we in verband met ‘World Clean Up Day’ een terrein in de buurt schoonmaken. We kunnen dan ook meteen de tenten die we onlangs gekregen hebben uitproberen. De aankondiging werd enthousiast ontvangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: