Met z’n allen het water op!

Afgelopen zaterdag was een heerlijke middag. Aan het begin een klein beetje regen, maar daarna volop zon. De middag begon met een stukje uitleg over overstag gaan en gijpen. Deze theorie is vervolgens in de praktijk gebracht. De kinderen in de optimisten hebben heen en weer gekruisd in de sloot bij het gebouw. De kinderen in de vletten hebben op het meer geoefend met overstag gaan.

Na het zeilen hebben de kinderen nog heerlijk vrij gespeeld en heeft een clubje de juniorenzolder aangepakt door daar op te ruimen en in te richten naar hun eigen inzicht. Toen alle junioren naar huis waren heeft de wilde vaart nog even gevaren met de Naessy. De nieuwe uitlaat is gemonteerd en nu vaart ze beter dan ooit, fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: