We zijn er weer!

Begin juli hebben we het seizoen afgesloten met een nat, maar geslaagd zomerkamp. Daarna was er een aantal weken een zomersluiting. Vandaag was de eerste zaterdag dat er weer opkomst was. Het woei hard dus we hebben ervoor gekozen om met elkaar het groen rond het gebouw aan te pakken. Dat was afgelopen zomer namelijk erg hard gegroeid! Na een gezellige middag hard werken kunnen we het gebouw, de boten en de fietsenrekken weer goed zien. Nu hopen dat er volgende week wel lekker gezeild kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: