Zwemmen in de regen

Het was raar weer tijdens de clubmiddag. Na wat wikken en wegen is er toch voor gekozen om te gaan zeilen, niet met de optimisten maar wel met onze drie vletten. Tijdens het zeilklaar maken van de vletten vielen er al een paar druppels, maar daar kunnen we wel tegen. Bij terugkomst van de vletten, wilden de kinderen graag zwemmen. Terwijl de kinderen zich vermaakten in het water begon het steeds harder te regenen, dus werd er heerlijk plezier gemaakt in de regen en in het water. Aan het eind van de clubmiddag was de regen weer verdwenen. De Wilde Vaart heeft toen een proefrondje gevaren met de Lis. Deze is nu zo goed als klaar voor het zomerkamp!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: