Naessy vaart weer

Gisterochtend was het eindelijk zover. Onze sleper mocht het water weer in. Drie weken geleden was hij het water uitgegaan omdat de schroef kapot was. Helaas duurde het wat langer dan verwacht voordat dit probleem helemaal opgelost was. Gelukkig kan hij nu weer gebruikt worden voor het slepen van de vloot naar het zomerkamp. Dat is al over twee weken, dus ook vandaag zijn er kampvoorbereidingen gedaan. Terwijl de junioren lekker aan het zeilen waren, hebben de overige vrijwilligers een tent die we al langere tijd niet meer gebruikt hebben weer eens opgezet. Na al die activiteit is ’s avonds nog lang genoten van het mooie weer. Volgende week laatste opkomst voor het kamp!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: