Kampvoorbereidingen

Nu we zeker weten dat we op kamp mogen is het hoog tijd voor alle voorbereidingen. Bij deze voorbereidingen hoort niet alleen het registreren van wie mee gaat, maar zeker ook het uitzoeken van tenten, kookspullen etcetera. Dit jaar gaat voor het eerst sinds een aantal jaren de Lis (onze tjalk) mee. Om deze mee te kunnen nemen, is er de laatste maanden keihard door een aantal vrijwilligers gewerkt. Zo heeft de motorkamer een nieuwe look gekregen en is de inrichting vereenvoudigd. De komende week zal nog zeker het een en ander moeten gebeuren, maar de binnenruimte is al grotendeels opgeruimd en de banken zijn voorzien van een nieuwe bekleding. En ondertussen heeft de jeugd op en in het water genoten van weer, omgeving en elkaar. Nadat alle kinderen naar huis waren gegaan, hebben we voldaan teruggekeken op de dag.

Eén opmerking over 'Kampvoorbereidingen'

  1. Goedendag! Ik wil de zomerkamp kosten betalen. Maar kan hier geen informatie vinden: rekeningnummer, bedrag, en referentie.
    Kunt u ze aan mij aub sturen?
    Alvast bedankt. Moeder van Aidyn de Groot

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: