Winderige uitdaging!

Wat een ander weer was het vandaag in vergelijking met vorige week! Stevige wind, af en toe een bui, een voorzichtig zonnetje en een gezellige grote groep kids. De kinderen mochten kiezen of ze het aandurfden om het water op te gaan in een lelievlet of dat ze op land en in het clubhuis diverse activiteiten wilden doen. Een paar bikkels gingen onder leiding van de wilde vaart het water op. De andere kids hebben zich vermaakt met oefenen met optimist optuigen en knopen oefenen. Zodra bijna iedereen weer op ’t land was hebben we met elkaar 30 seconds junior gespeeld. Sommige junioren zijn echt heel goed in uitleggen! Hierna was het hoog tijd voor vrij spelen met een gedenkwaardig hoogtepunt de begrafenis van de in het gras gevonden muis Henkie Zebbie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: