Zon, wind en water

Het was een fantastische middag op en in het water. Er waren veel kids, het weer was super en de wind was ook goed te doen. We hebben dus met elkaar genoten. En terwijl de kids allemaal met begeleiding op het water waren, hebben de overige aanwezigen ook niet stil gezeten. Onderdelen van de Lis zijn geschuurd zodat ze binnenkort weer gebruikt kunnen worden. Verder zijn er las-werkzaamheden uitgevoerd. In het gebouw is de garderobe heringericht. Al met al een productieve dag! En nu voldaan genieten van de rest van het weekend. Hopelijk kunnen we volgende week meer zeggen over de zomerplannen, we wachten bericht van Scouting Nederland met spanning af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: