Roeien in de regen

Ondanks het minder lekkere weer hebben we besloten toch het water op te gaan. Dit keer niet om te zeilen maar om te roeien. Kunnen roeien in een vlet is een handige vaardigheid als je vanaf ons clubgebouw tegen de wind in het meer op moet komen. Maar omdat dit de eerste keer was dat de junioren echt gingen roeien, hebben we ze het meer op gesleept zodat ze met de wind mee terug konden roeien. Het begin was rommelig, maar langzaam maar zeker kreeg iedereen de slag te pakken. Terug bij het clubgebouw was iedereen koud en nat, maar warme thee en de verwarming maakte dat weer goed. We hebben de film van vorige week afgekeken en nog lekker even gespeeld. Volgende week zullen we een start maken met het uit het water halen van de vloot zodat we langzaam maar zeker klaar zijn voor de winter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: