Back in business

Vandaag is het seizoen weer begonnen! Aangezien wij een sportclub zijn mochten de junioren weer komen. Zij mochten niet naar binnen, om toch droog en beschut te kunnen zitten hebben wij een tent opgezet en hebben wij ons best gedaan om het leuk te maken voor de kids. Alle materialen waren van tevoren buiten klaargelegd. Iedereen kon lekker zeilen en na afloop was er thee en speculaas! Het zeilen was wel even lastig zonder hulp, maar door het goed na te bespreken hebben we met elkaar veel geleerd. Een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: