Berichten uit het archief

Afgelopen week hebben we goed nieuws gekregen! Door de lichte versoepeling van de maatregelen mag er op 2 mei weer een clubmiddag georganiseerd worden. Nog niet helemaal zoals we gewend zijn, maar we kunnen wel het water op! Het is nog niet zo dat de hele vloot in het water ligt, maar we hopen dat dat op 9 mei of uiterlijk een week later wel zo is. Ondertussen hebben we het archief uitgemest. Naast oude boekjes van ‘heitje voor een karweitje’; ledenlijsten en kampverslagen ook mooie, leuke en grappige berichten. Tegenwoordig gaat bijna niets meer op papier, maar in de ‘jonge jaren’ van de club wel. De foto’s bij dit bericht zijn uit het archief van de jaren ’50. Verslagen over de leden houden we tegenwoordig niet meer bij en slapen op strozakken ook niet. Daarom zijn dit soort stukken leuk om te bewaren. Volgende week weer eens een verslag over een middag met kinderen om ons heen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: