Duistere verhalen

De hele Corona situatie is natuurlijk al duister genoeg, maar vanmiddag besloten wij er nog een schepje bovenop te doen. Via Zoom deden wij met de junioren die door de maatregelen niet konden komen een spel genaamd “Black Stories”. De junioren kregen een cryptisch duister raadsel dat ze aan de hand van ja en nee vragen moesten oplossen. Iedereen had het erg naar zijn zin maar natuurlijk kan een dag niet alleen bestaan uit spelen. We hebben geschilderd, gesjouwd en sloten de dag af met een lekker vuurtje. Dat alles met 1,5 meter natuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: