Grote vorderingen

Het was de bedoeling om vandaag opnieuw een online clubbijeenkomst te hebben. Helaas was de laptop thuis achter gelaten en kon het niet doorgaan. Hopelijk volgende week weer. Daarom maar een bericht over alles wat er afgelopen week gedaan is, en dat is veel! De Stealin is nu klaar om naar buiten te gaan, de Viking is geschuurd en deels geschilderd (de verwachting is dat die volgende week klaar is), de houten onderdelen van de optimisten zijn geschuurd en gelakt en de zwaarden van de Lis zijn schoongemaakt. Dit lukt natuurlijk niet allemaal op 1 middag, gedurende de week zijn steeds enkele mensen bezig geweest met het onderhoud. We blijven daarmee doorgaan zodat we zo snel mogelijk op volle kracht kunnen gaan zeilen! Er wordt al hard nagedacht over hoe we het zeilen, binnen de beperkingen, toch vorm kunnen geven, we houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: