Optimistonderdelenbingo

Gister (4 april) hebben we opnieuw een clubmeeting online gehad omdat er geen bijeenkomsten zijn in verband met de Corona-maatregelen. Afgelopen week hebben de kinderen twee opdrachten gekregen, doordat de kinderen ook druk zijn met schoolwerk is alleen het maken van een ontwerp voor op het voordek gelukt. Helaas zijn we vergeten welke ontwerpen we gaan uitvoeren, dat horen de kinderen dus de volgende keer. Vorige week hebben we afgesproken dat we vandaag een spelletje zouden doen. Het meest gevraagd was Weerwolven, maar dat blijkt lastig te organiseren te zijn. Daarom hebben we gekozen voor een spelletje dat wel prima op afstand kan en wat te maken heeft met het zeilen. De kinderen hebben vooraf een bingokaart gemaakt met daarop 9 onderdelen van optimisten. Het was weer leuk om een paar junioren te zien, het waren er niet heel veel, waarschijnlijk door het mooie weer en het tijdstip midden op de dag. Hopelijk binnenkort weer meer. Voor volgende week hebben de kinderen opnieuw een opdracht gekregen: leer de onderdelen van de optimist. Deze kennis zal gecontroleerd worden met een kahootquiz. Als basis voor deze quiz worden de namen gebruikt die hier te vinden zijn: https://wikikids.nl/Optimist_(boot)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: