Clubmiddag online

Het is alweer het derde weekend dat er geen opkomst is, jammer, maar we zullen er mee moeten dealen. Omdat we de kinderen en het contact met elkaar missen, hebben we vandaag contact met elkaar gehad via Zoom. Het was leuk om veel kinderen even te zien! De komende weken gaan we proberen om de kinderen elke week challenges te geven. Deze challenges hebben zoveel mogelijk te maken met wat we op de club doen. Met elke challenge kunnen punten verdiend worden. Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend krijgt, als we weer opkomsten mogen houden, iets leuks. De challenges voor deze week zijn: maak een ontwerp voor op het voordek van een vlet en oefen met een aantal knopen en laat met een filmpje zien dat je ze beheerst.

Ondertussen is er een heel klein clubje dat toch probeert het noodzakelijke onderhoud aan de vletten uit te voeren. Het is veel werk voor weinig mensen, maar op deze manier kan het veilig (meer dan genoeg afstand) uitgevoerd worden. Dank voor jullie inzet jongens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: