Ondertussen….

Nu er geen opkomsten zijn, is het raar stil op de club. Er is geen gelach, er wordt niet door het gebouw gerend en je hoort bijna geen klusgeluiden. Een paar leden is wel aanwezig. Deze leden proberen ervoor te zorgen dat, als we weer open mogen, er direct gezeild kan worden. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de voorschriften van het RIVM. Zeker bij de boten in de loods zorgt dat voor een gekke dans om elkaar heen om afstand te bewaren. Naast het onderhoud worden ook wat andere klusjes opgepakt. Zo is de ‘moestuin’ weer netjes en kan daar binnenkort gezaaid worden en is de stroomvoorziening buiten naar de Lis opgeknapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: