Zonnige zaterdag

Oke, dit bericht komt wat later dan gepland maar hier alsnog een kort verslagje van onze clubmiddag. Het was afgelopen zaterdag een prachtige dag. Vorige week hebben wee na het zeilen goed besproken wat we deze week anders zouden doen. Dat hebben we herhaald, waarna we zo snel mogelijk het water op zijn gegaan. Het bespreken had duidelijk praktisch resultaat! Na het zeilen was er nog tijd genoeg om af te koelen in het water. Het water is nog koud, maar met zo’n felle zon maakt dat niets uit. Aan het eind van de middag werd in sneltreinvaart alles opgeruimd waardoor er zelfs nog tijd was voor spel op het land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: