Knopen en quiz

Naast het onderhoud, wat uiteraard nog niet klaar is, hebben we vandaag geoefend met knopen en de kennis van vletonderdelen getest. Alle junioren kunnen nu de platte knoop, de achtknoop, de mastworp en de paalsteek leggen. Deze knopen hebben we al eerder geoefend maar af en toe herhalen bleek echt nuttig. Na het oefenen met de knopen hebben we een quiz gedaan waarin heel veel benamingen van onderdelen gevraagd werden. Best een uitdaging waar door iedereen enthousiast aan mee gedaan werd! De middag hebben de kinderen afgesloten in hun ‘hut’. Deze is helemaal afgebroken en wordt nu weer herbouwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: