Katapulten

Vanmiddag zijn we op pad gegaan om mooie takken te zoeken die we konden gebruiken om katapulten van te maken. Vervolgens hebben we met messen, elastiek en touw een katapult gemaakt. Heerlijk zo’n middag zonder onderhoud ;-). Omdat vandaag ook de nieuwjaarsborrel is, mogen de kinderen zelf aangeven waar ze zin in hebben. Na het maken van de katapulten zijn er kleine vuurtjes gemaakt, scherpe punten geslepen aan stokken en is er gebouwd aan de hut. Eind van de middag hebben we van de kleine vuurtjes een groot vuur gemaakt en aardig wat kerstbomen verbrand. Toen de rust was weergekeerd hebben de jongens van de wilde vaart de dag afgesloten met een potje poolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: