Productieve middag

We zijn vandaag druk bezig geweest met het onderhoud aan de vletten. We hebben het rondhout van de Merlet geschuurd en waar nodig kaal gekrabd en de vlet zelf is ook geschuurd. Zelfs de onderkant werd gekrabd. Ondertussen maakte een deel van de junioren alvast houtsnippers voor de vuurtjes die we later die middag maakten om marshmallows op te roosteren. Van kleine vuurtjes kun je natuurlijk een groter vuur maken en daarboven hebben we chocolademelk opgewarmd. De middag hebben we afgesloten door een aantal kerstbomen (om de beurt, ook al was de verleiding groot) te verbranden. Er zijn er nog genoeg over voor volgende week omdat de kinderen zelf (met hulp van hun ouders) ook hebben gezorgd voor aanvoer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: