Eerste clubmiddag 2020

Vandaag was de eerste clubmiddag van 2020 en we zijn meteen goed van start gegaan! Voordat de junioren kwamen hebben we de stroomaansluiting buiten gereviseerd. Nu hebben we beschikking over meerdere stopcontacten, heel fijn voor het leeg hozen van de boten en zo. Met de kinderen hebben we aan het begin van de middag een aantal kerstbomen opgehaald die bij de kantoren in de buurt lagen, daarna hebben we even wat werk verzet aan de vletten. Ze zijn nu echt helemaal schoon zodat er volgende week machinaal geschuurd kan gaan worden. Daarna was het natuurlijk de hoogste tijd om te controleren of de kerstbomen konden branden. We hebben ze niet allemaal verstookt, daarvoor stond er teveel wind het land op. Volgende week kunnen we dus nog een keer genieten van het geknetter van de naalden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: