Nieuwjaarsborrel

Afbeelding van Annalise Batista via Pixabay

Zaterdag 25 januari nodigen we alle leden, ouders, oud-leden, gymleden en vrijwilligers uit voor een gezellige nieuwjaarsborrel. Als u denkt: het nieuwe jaar is dan al lang aan de gang, het valt samen met de start van het Chinese nieuwjaar, we zullen iedereen een gelukkig 4717 wensen :-). We hopen op een grote opkomst waarbij iedereen kan horen wat er het afgelopen jaar bereikt is en wat we voor plannen hebben voor het komende jaar. Ongetwijfeld hebben we niet alle up-to-date-mailadressen, dus stuur dit bericht gerust door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: