Kerstvakantie = klusvakantie

Ook al zijn er in de kerstvakantie geen opkomsten voor junioren, dat betekent niet dat er niets gebeurt bij de club. De Wilde Vaart gebruikt de kerstvakantie om noodzakelijk onderhoud aan de Lis te verrichten. Daarbij hebben we gelukkig de hulp van enkele oud-leden en een bekwame ouder. Er is gewerkt aan de machinekamer, het dek is ontdaan van algen en er zijn verschillende lekkende lassen gedicht. Er moet nog veel meer gedaan worden, maar voor sommige dingen (bijvoorbeeld schilderwerk) is het te koud, dat komt hopelijk in het voorjaar weer. Ook al wordt het heel hard werken, het streven blijft om de Lis goedgekeurd te krijgen voor het zomerkamp van 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: