Geslaagd kerstdiner

Gisteravond hebben we met z’n allen het kalenderjaar afgesloten met het traditionele kerstdiner. Alle kinderen en volwassenen hebben een gerecht voorbereid. Dit jaar was er echt een enorme keuze aan gerechten. Er zijn steeds meer leden die vegetarisch eten en dit jaar was het voor het eerst dat er meer keuze in ‘zonder vlees/vis’ was dan in de categorie ‘met vlees’. Na het eten en de nagerechten hebben we een heerlijk vuur gestookt. Het op gang krijgen was wel een uitdaging met de harde wind, maar toen het eenmaal brandde, bleef men nog lang om het vuur hangen. Na deze avond zijn er even geen clubmiddagen voor de junioren. Zaterdag 4 januari staan we uitgerust weer klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: