Hete appeltjes

Wat een heerlijke middag was het! Eerst hebben we voorbereidingen gedaan voor de kerstviering volgende week. Met elkaar hebben we de kerstboom in elkaar gezet en opgetuigd. Daarna hebben we alvast enkele tafels in elkaar gezet. Na deze binnenklusjes zijn we voorbereidingen gaan treffen voor de buitenactiviteit. We hebben lekker wat houtsnippers gemaakt, waarna we buiten in kleine vuurtjes appeltjes hebben gepoft. Lekker zoet :-). Van een klein vuurtje kun je prima een groot vuur maken waarbij je verder kunt genieten van de middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: