Wespennesten

Afgelopen zomer hadden we last van verschillende wespennesten rondom het gebouw. We wilden de nesten toen niet direct weghalen omdat wespen ook een nuttige functie hebben. Maar nu zijn de wespen nog afwezig, met het voorjaar in aantocht een goed moment om te zorgen dat de plekken waar vorig jaar wespen zaten, nu goed dicht te maken. Een lastig klusje wat we met elkaar geklaard hebben! Ook is er hard gewerkt aan een tegelpaadje langs de waterkant zodat we de boten beter kunnen bereiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: