Kampje, boomhut en zeilen

Dit weekend begon voor de Wilde Vaart al op vrijdagavond. Na een tochtje in het donker met de Lis, heeft de Wilde Vaart op het schip geslapen…. Varen in het donker bleek toch best lastig te zijn! Maar de kennis van vorige week kon meteen geoefend worden.

Op zaterdag hebben we rustig met elkaar ontbeten en de boel weer opgeruimd. In de middag hebben we een boomhut gebouwd en een deel dat daar zin in had, is gaan zeilen. Al met al een geslaagd weekend en goed begin van de voorjaarsvakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: