Opruimen

Het was zacht weer vandaag en daarom een mooi moment om een soort voorjaarsopruiming te houden op het terrein. We hebben met elkaar oude bladeren, takken en takjes van het terrein om ons gebouw opgeruimd. Daarbij kom je langs de waterkant ook altijd allerlei zwerfvuil tegen, dit keer hebben we bijna 2 zakken vol verzameld…Het terrein ziet er nu weer goed uit, met alle ruimte voor het voorjaarsgroen om straks uit te lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: