Zeil loshalen

Vandaag hebben we de Stealin naar binnen gebracht om geschuurd en geschilderd te worden. Naast het staal moet natuurlijk ook het houtwerk gedaan worden. Voordat dat gedaan kan worden, moet het zeil los gehaald worden van de gaffel en de giek. Mooi moment om de oudste kinderen te laten zien hoe je dat doet. Naast het naar binnen brengen en het loshalen van het zeil is er lekker geknutseld, vuurtje gestookt en spelletjes gespeeld. Het was weer een lekkere actieve middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: