Klein Vaarbewijs

Na een hele gezellige middag waarin de jongsten lekker geknutseld hebben en de wilde vaart onderhoud aan de boten heeft gedaan, gaan we vandaag starten met een reeks lessen voor het Klein Vaarbewijs I. Maar voordat we na een frisse buitendag, ons opnieuw moeten concentreren, moet er natuurlijk gegeten worden. Op het menu staat stamppot andijvie, dus lekker veel aardappelen schillen! Een heel nieuwe ervaring voor sommigen :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: