Figuurzagen

Van een organisatie hebben we een aantal figuurzagen gedoneerd gekregen. Die konden vandaag natuurlijk heel goed uitgeprobeerd worden, want buiten was het niet fijn om te zijn. Alle kinderen hebben een stukje multiplex gekregen waarop ze iets konden tekenen om vervolgens uit te zagen. Het was duidelijk dat veel kinderen weinig ervaring hebben met figuurzagen: zaagjes gingen los of braken en de techniek liet soms te wensen over. Na verloop van tijd ging het gelukkig steeds beter en werd er flink doorgezet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: