Rustig zeilweer

Het was heerlijk rustig zeilweer. De kinderen zijn in groepjes het meer op geroeid en hebben aan de eerste boei de zeilen gehesen. Daarna hebben ze heerlijk over het meer gezeild. Soms was er wat weinig wind, maar dobberen kan soms ook heerlijk ontspannend zijn. Voordeel was dat de terugweg voor de wind afgelegd kon worden.

Terwijl de kinderen op het water waren en erna, werd bij het clubgebouw hard gewerkt aan de voorbereidingen van het zomerkamp. Er is nagedacht over de invulling, er zijn kleine reparaties aan één van de vletten verricht en er is gesleuteld aan de Lis. Zoals het er nu uitziet is alles functioneel voor het kamp.

Volgende week is de laatste clubmiddag voor de zomerstop, we gaan op zomerkamp vanaf 20 augustus. De eerste clubmiddag na de zomerstop is op zaterdag 3 september.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: