Groen licht voor opknapbeurt

Afgelopen vrijdag hebben we te horen gekregen dat het Schipholfonds een bedrag beschikbaar stelt voor het opknappen van de Hymer met zeilnummer 666. Er zal gestart worden met het onderhoud aan het staalwerk. Zodra dat allemaal weer op orde is, zal de Hymer op de club door de leden geschilderd worden. Heel fijn dat we op deze manier een vierde vlet beschikbaar krijgen voor de kinderen!

Gisteren was het natuurlijk erg warm weer en er stond weinig wind. Daarom hebben we met de kinderen een omsla oefening gedaan. Na het om laten vallen van een vlet, wat nog helemaal niet zo makkelijk is, moet deze leeg geschept worden met emmers en hoosblikken. Een heerlijk afkoelend klusje :-). Omdat iedereen druk was met het begeleiden van de oefening is er helaas geen foto gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: