Zeil opruimen

Het was vandaag een heerlijke dag om met iedereen het water op te gaan. Voor de optimisten waaide het misschien een beetje hard, maar voor die groep hebben we de luwte opgezocht. Behalve natuurlijk voor de kinderen die het zeilen in de optimist doorhebben en iets meer willen. De vletten konden vandaag voor de wind de sloot uit, ze waren al snel uit zicht aan de andere kant van de Nieuwe Meer. Na het zeilen moet alles natuurlijk netjes opgeruimd worden zodat een volgende zeiler makkelijk weer op pad kan. Bij de vletten lukt dat inmiddels best goed, bij de optimisten hebben we er vandaag wat extra aandacht aan besteed zodat dat ook steeds beter zal gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: