Marshmallows

Er is vandaag opnieuw hard gewerkt! Het bijbootje, ook wel borrelbootje genoemd, heeft vandaag een nieuwe laag BlackBottum gekregen. De Viking, die we vorige week uit het water gehaald hebben, is flink geschuurd. Dit is onze oudste vlet heeft komend onderhoudsseizoen een extra grote beurt nodig, daarom zijn sommige delen helemaal kaal gehaald. Volgende week (of die week erna) gaan we daar weer verder mee. Een klein groepje kinderen had een wat rustigere middag en is lekker het water op gegaan. Aan het eind van de middag hebben we afgesloten met een gezamenlijke zoete activiteit: marshmallows roosteren. Volgende week een ‘tussen Halloween en Sint-Maarten in-activiteit: ‘HalloMaarten’ ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: