Eerste vlet uit water

We waren vandaag met een flinke groep mensen, gelukkig kon iedereen op voldoende afstand buiten aan de slag. Een groep kinderen is onder leiding van de Wilde Vaart gaan zeilen, als hun ontwikkeling zo doorgaat, kunnen ze in het voorjaar helemaal zelfstandig het water op! Een ander groepje is houtsnippers gaan halen om langs het gebouw te strooien tegen het onkruid. Ook is de Viking helemaal afgetuigd en uit het water gehaald. De ‘parkeerplek’ voor de Naessy is ook weer een stukje gevorderd. Het laatste wat aangepakt is, is het ophangsysteem voor de zwemvesten. Nog een paar haakjes erbij en ze hangen allemaal. Met elkaar veel gedaan dus! Zo zie je maar weer, vele handen maken licht werk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: