Minikampje

Afgelopen woensdagavond verzamelden de kinderen zich voor een minikampje. Een leuke voorbereiding op het zomerkamp in een vertrouwde omgeving. Er stonden allerlei activiteiten op het programma zoals oefenen met lijnwerpen, marshmallows bij een kampvuur, een touwtrekrace met vletten en een optimisten-peddelrace. Donderdag aan het eind van de middag ging iedereen voldaan en moe weer naar huis. Nu heeft hopelijk iedereen nog meer zin in het zomerkamp dat ook heel hard dichterbij komt. In verband met het kampje was er vandaag geen opkomst voor de kinderen. De loodsen werden wel verwacht, zij hebben vandaag met elkaar nog wat laatste onderhoudsdingen gedaan, vele handen maken licht werk en we zijn dus flink opgeschoten, fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: