Hymir bijna thuis

Het is even stil geweest omtrent de Hymir, maar we hebben niet stil gezeten. De planken voor de nieuwe vlonders zijn in de olie gezet en we zijn druk bezig met alle lijnen en vallen, zo fijn dat er een ou lid is die dat voor ons kan doen! Deze week hopen we dat de Hymir weer naar Amsterdam gebracht wordt. Hij is dan gespoten in een grondlaag. Wij gaan dan zelf aan de slag met het mooi schilderen van de vlet. Over een paar weken is hopelijk alles klaar en kan de Hymir feestelijk het water in, de aankonding en uitnodiging volgt zodra we weten wat voor ons haalbaar is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: